7.6.2013

Parvekkeeni
  

Sain vihdoin viimein kameran käteeni kun sille tuli muutakin käyttöä. Samalla kun sen vihdoinkin  käyttööni kaivoin, oli pakko käydä räpsimässä muutama kuva hieman uudistetusta parvekkeestakin. Viimevuodesta uutta on huomattavasti laajempi "kasvimaa". Tomaatti, ruohosipulia, kurkku, basillika, minttua (kahta erillaista, jotta voi tehdä erillaisia Mojitoja), persilija ja uutena yrityksenä salaatti. Mitään hajua noiden kanssa toimimisesta ei todellakaan ole, mutta viimepäivinä ainakin tomaatti ja kurkku on kasvanut sellaista vauhtia , että paras olis pikkuhiljaa ruveta niitä syötäviäkin ruveta tulee, tai nakkaan nuo ruukut tuonne naapurinpihalle. Vinkit otetaan vastaan.

Uutta on myös nuo tuolit. Kaikki IKEAsta ja arvatkaapas vain... mitään noista ei tarvinnut koota!
EI mitään. Ei yhtään ruuvia tai pulttia. Ökyy. 
Nuo harmaat puujäljitelmä tuolit on todella hyvät, mutta oikeastaan vuoden päästä voin antaa arvion, miten hyvät. Katsotaan kuinka kesä ja talvi niitä riepottelee ja fiilistellään sitten lisää.

Kyllähän tuolla nyt kehtaa jo aurinkoa ottaa ja aamupalaa nautiskella. Kiireisenä miehenä oli pakko hylylle nostaa myös kaappikello ja sen kaveriksi pääsi poseeraamaan panevatpossut. 

p.s. Huomasittehan ikkunan takana seisovan nuottitelineen, nyt mun on tosi helppo ruveta laulelee aarioita, kun on ohjeet niin kätevästi esillä :D

15 kommenttia:

 1. Kyllä susta hortonomi kuoriutuu, kato. Kivoja kaluja ja mukavaa että possutkin pääsivät panemaan ulkoilmaan. Hmmm laverissa ja pöydässä on jotain tuttua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitten mä alan kirjoittaa uutta Rakkaat rehuni -blogii.
   Olen muuten noi lavojen suhteen tiiraillutkin tarkasti sun blagiointi yritystä blogissanne :D
   Pitänee tulla tarkistaa mitesn siellä sujuu...

   Poista
  2. Plagiointi onkin elämän suola. Ja kas, sama kannukin löytyy :)

   Poista
 2. No niin! Jotain tuolta vielä kyllä puuttuu... nimittäin JUOMAT! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello oli jo niin paljon, että nukkumapaikkaa tuossavaiheessa haettiin. Lupaan kuitenkin korjata virheen ja julkaista kuvan, missä näkyy juomiakin.

   Tarkoitat varmaan mehua?

   Poista
  2. Voihan tuolla tosiaan nukkuakin jos sisällä liian kuuma :)

   Mehua tarkoitan siinä tapauksessa jos on aihetta epäillä.......

   Poista
 3. Hyvänkokoinen parveke, kyllä tuolla varmasti viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä hieman rönsyilevämpi ja kodikkaampi kuin muu sisustus, mutta näyttääkin samalla hieman suuntaa tulevasta.

   Poista
 4. Toi Skarpö on kyllä hyvä tuoli mun mielestä, löytyy omalta partsilta pari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin ja toimii loistavasti myös tuollaisella ei-lasitetulla parvekkeella, missä viimeaikojen sateet hoitaa vesipesun. Aurinkoa odotellen...

   Poista
 5. Oikein on viihtyisä parveke ja mahtavasti tilaa - nimimerkillä meidän parveke on noin metrin syvä ja varmaan 4m pitkä, ei siis superhelppo sisustaa... Btw, kiva, että olet palannut blogisi äärelle meidän lukijoiden iloksi ja mielenkiintoista nähdä miten sisustussuuntaukset muuttuvat kun sisustajia on kaksi.

  VastaaPoista
 6. Komeeta shittiä, hiljaiseloa edelleen :)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsit että on hieno parveke!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Tosin se revittiin ihan palasiksi lähes heti tuon jälkeen, joten mukavasti mennyt koko kesän siten, etä nuo kaikki kamat on saanut koristaa olohuonetta. Onneksi perjantaina remontti valmistuu ja uusittu parveke taas tositoimiin.

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.