19.4.2013

Vessapaperia mulle ja sulle


Kotini valmistautuu Jeen saapumiseen, tällä kertaa kylpyhuoneen osalta. Jo lyhyemmillä yhteiselon jaksoilla olen huomannut, että vessapaperia kuluu. Siis sitä kuluu ja kuluu. En voi ymmärtää. Siksi päätin hankkia vessapaperille telineen missä on kummallekin oma puoli ja kätevästi siihen saa myös kasattua ylimääräiset rullat päälle.

Suihkunurkka sai myöskin kaivattuja hyllyjä purnukoille. Tosin eipä taida hyllyt riittää kun aika koittaa ja Jee saapuu.

6 kommenttia:

 1. Hah hah... Tiedätkö, että naiset pyyhkivät tarpeensa? :D Toisin, kun te miehet! :D :D
  Kuinka nämä vessa-asiat voikin aina naurattaa.
  Seuraavaksi sun kannattaakin laajentaa asuntoa, toisen kylppärin verran. Nimittäin sen lisäksi, että me naiset käytämme vessapaperia (paljon) niin me myös viihdymme kylppärissä (kauan)! ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana IMAGE black and white, voiko tota enää paremmin ilmaista. ♥

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon kuullut tosta vessapaperin käytöstä aika paljon :D :D... viimeksi tänään kun pyysin sitä kaupasta ostamaan!! Miehet vois ajatella asian niinkin, että kun te ette välttämättä pyyhi pienellä tarpeella käydessänne, niin oisko se sitten kivaa jos naisetkaan ei pyyhkis (siihen se ylenpalttinen paperinkäyttö perustuu), hahaha :D No, mutta toi Imagen ehdottama toinen vessa tulee joka tapauksessa tulemaan eteen, hyvinkin pian :) No mutta, hupaisaa huomista Teille Image ja Enne + muut ;) <3

  VastaaPoista
 4. Hi! Ovatko suihkun hyllyt muovia vai metallia?

  VastaaPoista
 5. Ai niin. Unohdin ilmoittaa, mutta nyt korjaan virheen! Sut on haastettu;
  http://www.imageblackwhite.com/2013/04/maailman-kaunein-esine.html

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.