8.4.2013

Menoa ja melskettäMenoa ja melskettä on riittänyt taas pari viikkoa. Nämä kuvat ovat ajalta ennen pääsiäistä. Tuolloin sain nimittäin nauttia erään bloggarin seurasta. Yhdessä sitten sisusteltiin täällä minun luonani ja Keskustan kämpällä, käytiin tietenkin shoppailee, sekä nauttimassa kahvia ja kuohuvaa.

Ja saatiin me jotain aikaiseksikin, sillä Keskustan kämpän eteiseen ilmestyi seinälle pari tuollaista väriläiskää (jotka tosin näyttää tuossa kuvassa aika tökeröiltä)

Kuvatkin kertoo, että kun bloggaajat tapaavat, on kamerat esillä. Hyypiön kuvat ovatkin näkyvissä hänen blogissaan, kun hän jo "hieman" ripeämpänä bloggaajana julkaisi käynneistään jutut tsip ja tsap. (ja minä noin pariviikkoa myöhemmin, kuten aina)

Viime viikko sitten menikin Jeen kanssa kotia leikkiessä, kun hän toi ensimmäiset purnukat tänne. Todettiin myös yhdessä, että suunnitelmani tavaroiden ja etenkin vaatteiden suhteen ei ole riittävä. Tulevaa pianon paikkaa onkin mietiskelty moneen kertaan ja FDS:n alennusmyynneistä jouduin tilaamaan vaatteille HAYn Loop -naulakon.

8 kommenttia:

 1. Hyyppis <3
  Ja sun ihana hauva-vauva.
  Ja Loop tulossa! Aivan mahtava tuote, rakastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauvis on kyllä sellainen lötköpötkö ihanuus (tosin tositoimissa kuulemma aika paljon ärsympi tapaus)

   Poista
 2. Apua mitä kuvia :O Tosi laadukkaita kuvausasentoja, perse pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä kuvatessa on irvistää kunnolla! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Hyvä Outi!
  Meidän sormet on samassa asennossa kirjahyllyssä. Aamulla kellon soidessa tosin teki mieli vääntää vain se keskimmäinen ylös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskisormi asento asennettu, kun alkoi selkä temppuilee ja piti ärsytys purkaa pois.

   Poista
 4. Mistä tuo harmaa valaisin on? I love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuton unfold ja hankittu muistaakseni FDS:stä.
   Loistava valaisin, koska on silikonia ja sitä voi roikottaa alempanakin > ei satu vaikka pää osuu siihen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hakkaisin päätäni tuohon tahalleni :/

   Poista

Saa kommentoida, mä en pure.