3.3.2013

en sama kuin Enne


Viestii on muokattu viimeks eilen, et säkään oo sama kuin ENNE
Fiilis on muuttunut viimeks eilen, et säkään oo sama jäbä.

Vuosi sitten, osasin valmistaa vain Ikean lihapullia ja pakastepizzaa. Tiesin mausteista suolan ja pippurin. Nyt on tilanne toinen (Nyttiedän myös valkosipulin) ja se ei johdu siitä, että mahtavat hevospyörykät vedettiin pois myynnistä. Viimeisen kuukauden aikana on kokkkailusta tullut kolmas harrastukseni. Tänään testailtiin taas reseptejä Jeen kanssa ja taiottiin kuin vanhat konkarit pinaatti-vuohenjuusto-pastaa ja alkuruuaksi mozarellasalaattia. UUUHH ihana ruoka.

10 kommenttia:

  1. Jäin miettimään mitkä ovat meidän keittiön mausteet noiden kolmen lisäksi. Ainakin chili, soijakastike, curry, vihreä curry ja olen palannut myös maustepippurin käyttöön.
    Ihanaa että elämääsi on tullut maustamaan Jee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...noi mausteet on jo ihan pro kamaa... lähinnnä korianteri, basillika, sitruunapippuri linjalla mennään täällä ;)

      Poista
  2. Jee! Kokkailu on koukuttavaa! :)

    Nyt täällä odotellaan sitten vesi kielellä sitä pinaatti-vuohenjuusto-pastan ohjetta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMG en ole nyt ihan varma kärsiikö blogini yleisökadon mikäli laitan jonkun säälittävän reseptin näkyville ;)

      Poista
  3. Jep, mäkin odottelen ohjetta!

    VastaaPoista
  4. Nonni! Naisen sä vain tarttit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän minä tuon tiesin! :D

      Poista
  5. Harvinaisen totta
    "Muutos on ainoo mikä pysyy
    Aika ei tuu keltään kysyyn
    Että haluuksä kasvaa, haluuksä kypsyy
    Pakko se on hyväksyy
    Muutos on ainoo mikä pysyy"

    - Asenne ratkaisee.

    Kiva että sä laitat ihan ruokaa, koska muistelin että hyvää jälkiruoka - rahkaa sä teet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kumarrus Rouva J
      Eilen tuli taas testailtua uusia jälkiruokia ;)

      Poista

Saa kommentoida, mä en pure.