5.5.2012

haaste: ...ja sitten heräsin

Blogistanian naiset kiusaa minua perjantain kunniaksi. Miia lähetti minulle haasteen Oma koti valkoinen blogista, joka kaikessa kauneudessaan menee näin:

KENEN KAUNIIN NAISEN VIERESTÄ SINÄ TAHTOISIT HERÄTÄ?

Voisin vetää kauheat herneet nyt ja ruveta saarnaamaan kuinka sisäinen kauneus on tärkeintä. Jätän kuitenkin tämänkin bullshitin kertomatta, kun kerrankin saan valita vain pelkkää kauneutta vierelleni.

Minuutin miettimisen jälkeen päätös oli valmis ja aloin selailemaan salaista suosikki-sivusto-listaani ja etsimään sopivaa kuvaa... kunnes tajusin, että sen kauneuden piti olla vierellä,  
Ei päällä, Ei alla.
Enkö siis vieläkään pääse shokeeraamaan blogimaailmaa loistavilla kuvilla?


Nyt te siellä ruudun takana mietitte; Kuinka paljon miehet voivatkaan ajatella vain seksiä?
PALJON.
Tosin minä mietin, kuinka paljon te naiset mietitte; Miten kaunis pitääkään olla?
Ja olenkos tänään kaunis? Onko poskipunaa sopivasti vai ei? Onko oikeat kengät? Onko hiukset hyvin?No, me olemme erillaisia (onneksi) ja esimerkiksi se millaisia kuvia naiset ja miehet valitsevat samaisesta ihmisestä kuvastamaan kauneutta saattaa hieman vaihdella.
On muuten äärettömän ihanasti tuo tukka noissa kuvissa ;)


Megan Fox
Miehen valinta.
Naisen valinta.
 
Toisaalta mietin, miten tämän aiheen käsitely liittyy sisustamiseen siis?  Ei mitenkään, joten annan asian syvällisemmän käsittelyn olla (vaikka äärettömän mielenkiintoinen aihe onkin)ja toivottujen pehmoporno kuvien loistaa poissaolollaan ... sitä paitsi juuri nyt toivoisin todella, että saisin herätä sen erään kauniin naisen vierestä ;)


6 kommenttia:

 1. Hyvin puettu nainen eiku siis asia!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/5/12 12:01

  Siis mä en kyllä tajua mitä miehet näkevät tuossa Foxissa, kaikki mun tuntemat miehet aina sanoo et se on kaunein :D Paitsi siis mun, joka sanoo et MINÄ oon kaunein. Ja ajattelee tietty samalla Megan Foxia...

  VastaaPoista
 3. Minä nyt valitsin tuon vain, koska Miia oli sen maininnut tekstissään ja halusin korostaa, että hieman eri juttuja naisissa arvostellaan. Minusta se kaunein on se jonka vierestä herään. Vaikka tämä toinen ei sitä itse tunnustaisikaan.

  ps. Sun suunnitelma alkaa olemaan loppusuoralla ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/5/12 13:25

  Joo, mä tajusin, mut silti :D En malta odottaa mitä oot ideoinu!!

  VastaaPoista
 5. Olemmeko me naiset ja miehet oikeastaan niin hirveästi erilaisia????...vai voisiko kyse olla yksilöllisyydestä jälleen kerran. Mietipä enne sitä että joku nainen ajattelisi yhtä paljon seksiä kuin sinä? (mikäli tietäisin miten paljon seksiä sinä ajattelet) ja sitten voit taas miettiä miestä joka ei ajattele seksiä yhtä paljon kuin sinä...Toiset ovat vähemmän ja toiset enemmän seksuaalisia ja tarvitsevia. Hormoneistahan kaikki lähtee...Yksilöllistä!!!

  VastaaPoista
 6. Olipas hyvä valinta! ;)

  Kauneutta on tosiaan monenlaista ja aina ei ulkoiset avut riitä. Itse hämmästelen esim Brad Pittin kuolaajia, onhan hän komea ja kivannäköinen, muttei lainkaan omaa tyyliäni. :) Tai no, mikä sitten on omaa tyyliä, kun siihenkin mahtuu niin monenlaista tallaajaa... Oma mies on paras pakettiratkaisu, naisissa se jakaantuu. Tänä aamuna olin itse omasta mielestäni varsin kaunis, huomenna voi olla toinen ääni kellossa. Elämää. =D

  VastaaPoista

Saa kommentoida, mä en pure.