12.9.2011

Inredare

"Inno-Jannen" sisustuksista on tykätty selkeesti, sillä olen päässyt sisustamaan myös muitakin paikkoja kuin omaa kotia. Nyt sitten sisustetaan kaupunkiyksiötä naiselle.

Alkutilanne on varsin tyypillinen; Vanhoja tavaroita on kertynyt sieltä ja täältä ja niissä ei ole mitään vikaa, mutta yksiköt yhdistävätekijä puuttuu ja se jokin lopullinen silaus puuttuu.
Nyt pistetäänkin uusiksi kaikki tekstiilit ja valaisimet. Lisäksi muutamia uusia huonekaluja hankitaan, jotta esim kaikki kengät saadaan käyttöön komeroiden perältä (kun eivät mahdu nyt esille).

Tyyli tulee olemaan minulle ominainen selkeä, mutta toisin kuin omassa asunnossani täällä asumisen merkit pitää näkyä, joten myös avohyllyjen käyttö on mahdollista. Väritys tulee olemaan valkoisen, pinkin ja lilan sekoitus. Eli pääsen nyt itsekin käyttämään värejä...


...ja nyt tiedän miltä naisista tuntuu, kun saavat sisustaa miesten rahoilla. Ei yhtään hölmömpää hommaa. Valitsee vain mistä tykkää ja yrittää jotenkuten perustella :D
Inredare look (toimii myös kantajana)

Kaupoissa on siis jo ravattu ja kaikkea pientä kivaa löytynyt ja osa tavaroista paikalleenki löytänyt, myös tässä asunossa tullaan suosimaan pohjoismaalaisia brändejä. Luhta, Marimekko, Aarikka ja Vallila ovat hyvin näkyvästi mukana menossa.

Somisteita...

Tehostevärejä

Lisää infoa kunhan saan julkaisuluvat kuntoon ja pömpelit paikoilleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mä en pure.